Våre kunder

Over 100 kommuner bruker i dag vår innfordringsløsning

Her får du en oversikt over noen utvalgte kunder, samt referanseruttalelser både på produkt og spesialmoduler. Ta gjerne kontakt med oss for flere referanser.

 

Vi hadde ikke noe inkassosystem fra tidligere og da vi fikk Procasso presentert virket dette å være et meget ryddig og enkelt system. Vi satt igjen med et positivt inntrykk etter presentasjonen og det hadde stor betydning at vi kunne ha systemet på vår egen server.

Vi ser at flere av «gjengangerne» blant kundene har begynt å betale etter mottatt varsel fra Procasso slik at vi ikke behøver gå til utlegg/utleggstrekk. Vi ansatte er veldig fornøyd da det er meget ryddig med innkurv/oppfølging av saker og at den registrerte arbeidsflyten fungerer veldig bra.

Vi er meget fornøyd med inkassosystemet og den daglige driften fungerer meget bra. Ved henvendelse til support får vi raske tilbakemeldinger og eventuelle problemer blir raskt løst. Systemet er enkelt og greit å bruke. 

  Økonomikonsulent, Eidskog kommune


 

Procasso er det mest komplette innfordringssystem for norske kommuner. Med Procasso har vi fått ett saksbehandlingsverktøy som er svært funksjonelt og gir saksbehandlerne god støtte i innfordringsarbeidet.

Innfordringsresultatet har blitt betydelig forbedret etter at vi startet med motregning mot SOFIE. Modulen er enkel å betjene og vi anbefaler alle å foreta motregning av kommunale krav/parkeringsgebyr mot  SOFIE. For oss har dette vært en god investering.

Leder i innfordringsgruppen , Bergen kommune


 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Vi byttet til Procasso høsten 2010 og er veldig fornøyd. Systemet er brukervennlig og lett å lære. Overgangen til nytt system har gitt oss bedre support.

 Arbeidsleder kemnerkontoret , Ringsaker kommune

 


Noen av våre kunder i offentlig sektor:

 

Bodø kommune

Drammen kommune

Giske kommune

Gjøvik kommune

Larvik kommune

Oslo kommune

 

Sandnes kommune

 

 

Råde kommune

 

Spydeberg kommune

 

Tønsberg kommune

 

Tromsø kommune

 

Ålesund kommune