Partnere

SPN har et nært samarbeid med bransjeorganisasjoner og leverandører av informasjon og kredittopplysningstjenester til markedet. Dette gjør vi for å øke kundenes merverdi ved bruk av våre forskjellige løsninger.

Våre partnere er:

Visma er Nordens ledende leverandør av tjenester og programvare for økonomi og administrasjon. Visma tilbyr effektiv innfordring gjennom SPN sin innfordringsprogramvare Procasso.

SPN har ett tett samarbeid med Visma både i forhold til innfordring og integrasjon til deres økonomisystem. 

EVRY er ett av de største IT-tjenesteselskap i Norden.

EVRY leverer informasjon til Procasso via ulike moduler for vask av bl.a. telefonkatalogen, eiendomsinformasjon, , det sentrale personregister og arbeidstakerregisteret.

Nets leverer betalings-, kort- og informasjonsløsninger til Norden.

Nets leverer tjenester for ekstern print gjennom spesialutviklet printmodul i Procasso. Nets er også leverandør av betalingsløsningen integrert i Procasso InfoCenter.

Experian hjelper organisasjoner til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger. Dette gjør de ved å bruke kredittinformasjon, analyser og gode markedsløsninger.

Experian leverer informasjon til Procasso via ulike moduler for vask og oppslag av bl.a.  elektronisk lysningsblad, eiendomsinformasjon,  kredittinformasjon, foretaksregisteret og ligningsdata.

Eurobate tilbyr verdiskapende mobilløsninger.

Euobate er ansvarlig for utsendelser av SMS ved bruk av Procasso SMS-link.

 

Bisnode er størst på kreditt- og forretningsinformasjon i Norden. Dette gir dem en unik plattform for å gi deg de økonomiske rådene du trenger.

Bisnode leverer informasjon til Procasso via ulike moduler for vask og oppslag av bl.a. kredittinformasjon, foretaksregisteret, eiendomsinformasjon, elektronisk lysningsblad og ligningsdata.