Aktuelt

Digital dialog med innbyggerne

– Våre innbyggere er langt fremme med å ta i bruk ny teknologi, og det tvinger oss til å tenke helt nytt når vi skal imøtekomme stadig økende krav og forventinger fra brukerne, sier digitalingsrådgiver Anette Bratlid hos kemneren i Bergen kommune. Denne kommunen har med sine 280 000 innbyggere kommet langt i arbeidet med digitalisering, og arbeider kontinuerlig med å øke graden av selvbetjening og effektivisering av tjenestene kommunen leverer. Bruk av robotteknologi er et av mange tiltak. Du treffer Anette Bratlid på Inkassoforum i november.

 

Bra for både innbyggere og ansatte

Inkassoforum 2017 - program og påmelding

Vi har gleden av å invitere deg til kystperlen Tønsberg og Inkassoforum 2017! 

Det blir lærerike foredrag og mye nyttig informasjon om Procasso og Predator. På kvelden blir det både teambuilding, konkurranser og  festmiddag, med underholdning av velkjente Truls Svendsen og Frode Alnæs Trio.

Temaer: Digitalisering, Selvbetjening, Internkontroll, Ny bransjenorm, GDPR / Personvernforordningen

Fagpersoner: Tone Thomassen, advokat, Iman Winkelman, Virke Inkasso, Hallstein Husand, Datatilsynet, Hanne Riksheim, Lindorff, Anette Bratlie, Bergen kommune, Kari Due-Andresen, Handelsbanken mfl.

6 workshops + kurs

KLIKK HER FOR KOMPLETT PROGRAM!

Alle kurs- og konferansepakkene inneholder faglig innhold i to dager, kursavgift, to lunsjer inkl. drikke og kveldsarrangementet, inkl festmiddag med drikke.

Inkassoforum 2017

Vi har gleden av å forhåndsinvitere deg til kystperlen Tønsberg og Inkassoforum 2017! Det blir lærerike foredrag og mye nyttig informasjon om Procasso og Predator. På kvelden blir det både teambuilding, konkurranser og  festmiddag, med underholdning av velkjente Truls Svendsen og Frode Alnæs. Frode er blant Norges desidert beste gitarister – kjent fra Dance With a Stranger.

Årets faglige program er fortsatt i støpeskjeen, men vi kan love at det blir svært innholdsrikt. Dessuten blir det flere bra forelesninger med SPN sine produktspesialister. Endelig program sendes ut i august.

Alle kurs- og konferansepakkene inneholder faglig innhold i to dager, kursavgift, to lunsjer inkl. drikke og kveldsarrangementet, inkl festmiddag med drikke.

Sider